Opnieuw renovatieadvies aan huis mogelijk

  • 15 februari 2021

Na een periode waarin enkel online renovatieadviezen mogelijk waren kreeg de Provincie Oost-Vlaanderen groen licht om vanaf 15 februari opnieuw huisbezoeken te laten plaatsvinden, uiteraard onder strikte voorwaarden. Dat is goed nieuws voor wie renovatieplannen heeft. Het renovatieadvies is immers gratis voor inwoners van Wachtebeke.

Wat mag je verwachten?

Een deskundige van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen maakt samen met jou de huidige staat van je woning op en ontwikkelt een stappenplan om je woning klaar te maken voor de toekomst. Wat zijn voor jouw woning duurzame en betaalbare oplossingen op vlak van isolatie, verwarming, ventilatie enz.? Na het bezoek ontvang je een uitgebreid adviesverslag met alle informatie op maat van jouw woning.

Als je dit wenst, kan je vervolgens ook gratis deskundige begeleiding krijgen. Een vakspecialist zoekt naar aannemers, vraagt voor jou offertes op en is thuis in het aanvragen van premies. Door met vele inwoners tegelijk te renoveren, kan je in sommige gevallen zelfs van goedkopere prijzen genieten.

Geïnteresseerd om mee te doen?

Inschrijven kan eenvoudig online op www.bouwwijs.be

Meer informatie vind je op https://www.wachtebeke.be/wachtebekerenoveert