Digitale bonnenactie

WarmWachtebekebon

Om onze lokale economie ten tijde van corona te stimuleren en ondersteunen, riep het gemeentebestuur de warmWachtebekebon in het leven. Dit zijn bonnen met een winkelwaarde van 60 euro, waarvoor je als Wachtebekenaar slechts 50 euro neertelt. Gemeente Wachtebeke legt de overige 10 euro bij. 

Elke Wachtebekenaar geboren voor 15 oktober 2020 heeft recht op aankoop van één warmWachtebekebon. Elke inwoner zal thuis -per brief- een unieke code toegestuurd krijgen. Met die code kan je vanaf 15 november een warmWachtebekebon aankopen. Je kiest vervolgens een handelaar naar keuze. Zijn de bonnen bij je favoriete handelaar op, dan kies je uiteraard gewoon een andere handelaar uit.

Krijg je een foutmelding bij het ingeven van de code?

  • Kijk goed na of je de code geheel juist hebt ingegeven:
Code gedecodeerd

Je krijgt een bevestiging per mail, deze kan je bewaren op je smartphone of afprinten. De afgeprinte bon kan aan de winkelier gegeven worden als betaalmiddel. De warmWachtebekebonnen kunnen aangeschaft worden tot eind 2021 en zijn ook geldig tot eind 2021.

 

 

Geef lokale ondernemers digitale vleugels met de Kwadobon

De Kwadobon is de Wachtebeekse digitale cadeaubon. De aankoper van de bon kan deze gebruiken als betaalmiddel bij de lokale handelaar, maar kan hem evenzeer cadeau doen. Je kan het bedrag van de bon zelf kiezen: € 5, € 10, € 15, € 20, € 25, …  

Vanaf 15 november kan je een bon kopen die bij elke aangesloten handelaar gebruikt kan worden of kiezen voor een bon voor een specifieke handelaar.

De bonnen zijn 1 jaar geldig.

Registreer je als handelaar

Via deze weg kan je je als handelaar registreren voor deze fantastische actie.